* Herfstdrive 2023 BC7b

Het is weer zover, wij organiseren onze Herfstdrive 2023 op zondag 19 november ek : het tornooi zelf start om 14:00, inschrijven kan vanaf 13:30

Mia en Liliane hebben hun bakkersmuts opgezet, zijn nu al aan het oefenen om ons die zondag te verwennen met heerlijke taart en koffie …
Er wordt ook wijn uitgedeeld aan 4 gelukkige deelnemers, het lot zal beslissen wie deze gelukkigen zullen zijn.

We hebben ook een etentje gepland nadien, wel zelf te betalen, maar dan aan democratische prijzen: keuze uit goulash met frietjes of scampi in crème-tomatensaus en frietjes, beiden gevolgd door een klein dessert, dit alles voor de prijs van 20 €, service inbegrepen ( niet-leden betalen 25 €)

Inschrijven op voorhand is nodig

2 reacties op “* Herfstdrive 2023 BC7b”

 1. Beste Willy,
  Prachtige website. Proficiat. Ik besef de tijd en het werk dat je eraan besteed hebt. Bedankt voor de moeite die gedaan hebt voor onze club.
  En toch is er één voor mij belangrijk puntje.
  Er is maar één wachtwoord dat iedereen aan iedereen kan doorgeven.
  Als webmaster van meerdere websites en om mij als webmaster te beschermen tegen misbruik (wet privacy’ ) heb ik iedereen individueel een account gegeven en iedereen kan zijn eigen wachtwoord gebruiken maar wie wil inloggen en een account wil, moet eerst via e-mail bevestigen dat bij gebruik van gegevens na inlog, hij deze gegevens alleen zal gebruiken in overeenstemming met de wet van de ‘privacy’.
  Hiermee beperk ik dat inloggen alleen maar mogelijk is met eigen naam en eigen wachtwoord.
  Bovendien kan ik onmiddellijk vaststellen wanneer iemand ingelogd heeft. Misbruik van naam en adressen, tel-nummer, en email is volgens de ‘privacy’ wet op deze manier volledig OK.
  Zoals je weet werden in onze club deze e-mail adressen al verschillende keren onwettig gebruikt door meerdere personen. Wie er misbruik van maakt wordt dan geblokkeerd voor de e-mail adressen en andere persoonlijke informatie en kan niet meer inloggen.
  Spijtig, Dit vraagt natuurlijk veel werk maar ik denk dat men tegenwoordig het maximale moet doen om jezelf te beschermen tegen individuen die niet betrouwbaar zijn.

  mvg
  Roger Leppens

  1. Dag Roger,
   Bedankt voor het compliment, ik ben eerlijk gezegd zelf ook tevreden met dit (eerste) resultaat.
   Je opmerkingen in verband met de privacy zijn correct, maar ik wil het niet overhaasten: men was het tot voor kort ‘gewoon’ dat men zonder enige beperking naar de ledenlijst kon gaan, ik vond deze (eerste) stap al groot genoeg voor onze leden. Als we later het privé gedeelte uitbreiden (met bijv. een forum enkel voor de leden, dan zal een individueel (paswoord + login) een ‘must’ worden, daar is geen twijfel over….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *